Kuni surm meid lahutab

Til Death Do Us Part (2023)

Kinodes alates
11.08.2023

Täna on sinu pulmapäev. Sa oled kaunis, valges pruutkleidis, valmis astuma võibolla tähtsaimat sammu oma senises elus. Aga vahetult enne seda, kui pead altari ette sammuma, et oma väljavalitule "jah" öelda, hakkab sind närima kahtlus, kas see on ikka midagi, mida tegelikult tegema peaks...

See on tunne, mida tundnud ilmselt nii mõnigi pruut oma suurpäeval. Meie loo peategelasel - arvasite ära, tema nimeks on... Pruut - on aga pulmade ärajätmiseks ja ootamatuks põgenemiseks sootuks pakilisem põhjus, kui esmapilgul arvata võiks.

Mis siis, kui mehel, kes sind altari ees ootab, on tumedamast tumedam möödanik ja kapis peidus nii mõnigi luukere? Vähe sellest - kuna kõik luukered pole kappi ära mahtunud, on nii mõnigi neist pidanud lõpetama mulla all. Ja nagu ainuüksi sellest ei piisaks - sa oled seda seika tema kohta alati teadnud ja omad tema pattude kohta rohkesti infot, mida seadusesilmad hea meelega sinult välja tahaksid pressida.

Seetõttu on selge, miks kallis peigmees ei taha pulmade tühistamisest kuuldagi. Seaduslik abikaasa oma mehe vastu tunnistusi andma ei pea, altari eest põgenenud pruudi kohta see aga ei käi. Seega tuleb Pruuti iga hinna eest veenda selles, et abielu on just see, mida armudoktor on välja kirjutanud. Ja kui hea sõnaga veenmine ei aita, äkki aitavad seitse eriväljaõppega isameest-kõrilõikajat Pruudi meelt muuta? Nad on jätnud kahe silma vahele ainult ühe pisiasja - see Pruut suudab vägagi edukalt enda eest seista...

Tormaka action-põneviku "Kuni surm meid lahutab" lavastas Timothy Woodward Jr. ("Gangster Land"), stsenaariumi kirjutasid Chad Law ("Shrapnel") ja Shane Dax Taylor ("Masquerade"). Osades Natalie Burn ("Palgasõdurid 3"), Cam Gigandet ("Jõulumadin", "Videvik"), Jason Patric ("Kiirus 2: Autopiloot"), Orlando Jones ("Evolutsioon"), Ser'Darius Blain ("Jumanji: Tere tulemast džunglisse"), Pancho Moler ("Dwarfo-psychosis") ja Mike Starr ("Ihukaitsja").

Filmi pikkus

1h 49 min

Vanusepiirang

Alla 14 a. keelatud

Tootja

Born to Burn Films

Stuudio

OTHER

Filmi pikkus: 1h 49 min

Vanusepiirang: Alla 14 a. keelatud

Tootja: Born to Burn Films

Stuudio: OTHER

Žanr

Action

Thriller

Žanr: Action, Thriller

 

Vaata veel